dinsdag 16 augustus 2011

Strikjes.


Twee weken terug, wilde ik strikjes maken. Maar het lukte niet en ze hadden miij al eens verteld dan moet je het met een vork proberen, dan krijg je kleine strikjes. Dus ik een vork uit de keukenla  halen en ik aan de pruts. Maar nee, ik kreeg het niet voor elkaar. Hmmm.......
Dus ik op internet sneupen, maar ik kon daar ook nergens vinden hoe ik het moest doen.. Owwwhh wat voelde ik mij blond. Maar niet getreurd naar twee weken kom ik in één keer de afbeelding tegen waar ze het stap voor stap uitleggen! Dit moest ik nou, net hebben.

zondag 14 augustus 2011

Mooie dag!!



Ze houden over een slechte dag vandaag met volop regen, maar de ZON schijnt!
Ik vond de tekst hier boven wel erg toepasselijk...
Ik kwam het vandaag voorbij op het internet, want ik zou graag een tekst boven ons bed willen maken, maar ik ben al weken op zoek/bedenken naar een mooie tekst, maar 'HIJ' zat er nog niet tussen.

Dezer tekst ga ik zeker weten nog een keer gebruiken, want ik vind hem erg leuk.


Issie niet leuk?

zaterdag 6 augustus 2011

Welkom, lief klein 'Dinkje' (Dingetje)


Ja hoor, we zijn verkocht!
We kwamen een geweldig lieve foto voorbij van paar kittens, geweldig!
Maar, nee doen we niet we zien in de herfst verder. Omdat we in zomerperiode erg druk hebben, mede door mijn werk. Maar toen ik de gegevens zag onder de foto, kreeg mijn vriend meteen een stomp van mij in zijn zij. Want dat was mijn vriendin, ja ze had wel verteld dat ze kittens had. Maar was er toen niet verder op in gegaan. Marja, nu had ik de foto gezien. We waren verkocht. Redellijk snel was zij ook al bij ons.
Voor dat ik haar op ging halen (onze kitten) wilde ik een kleinigheidje mee nemen voor haar en haar moeder. Maar dat moest natuurlijk weer binnen 10 minuten geregeld worden.


 Ik snel in mijn stempeltsjes zoeken want ik wist dat ik geweldige lieve katten had op afdrukjes. Gevonden, snel ingekleurd want de kittens waren grijs de kleuren waren gauw bepaald. Maar waar moest hij zo snel op worden geplakt, kon nooit zo snel een kaart maken die mij aanstaard.
 
Dus een reep uit de kast weg geplukt en stukje papier om heen gedaan en ik wilde hier het stempeltje om hebben maar dat stond niet dus ik heb op de achterkant van het afdrukje mijn tekst opgeschreven en ertussen geschoven plus mijn theeboeket die ik al eens eerder heb gemaakt erbij gedaan en richting mijn vriendin.


Na de reis sliep het lief klein dingetje meteen als een roos in zijn 'eigen toekomstige' mand. Daarom was de naam 'Dinkje' snel geboren. (Fries voor dingetje)

Vintage canvas


Al een paar weken terug, kwam ik een onverwachte middag thuis te zitten.
Maar van iets negatiefs moet je toch proberen om een tikje positieve wind in te gooien, dus maar één van projecten van Eline gaan maken. Een project uit gekozen waarvan ik ook al het materiaal in huis had.
Hoe simpel! Maar natuurlijk wilde onze 'Dinkje' onze kleine doerrak mij ook wel helpen, nou wat een hulp.....



Hij vondt het gehaakte vlinder geweldig!!! Dus ik dacht dat ik zo slim was om één van mijn mislukte (eerste) vlinders hem te geven, maar nee die waren nitet goed genoeg ofzo. Want hij zou en moest die van mij hebben....
 
In het boek van Eline stond een hele andere combinatie, maar ik heb mijn eigen draai er aan gegeven.



Natuurlijk ook weer een gehaakt vlinder in verwerkt, echt je komt ze momenteel in al mijn frutsels tegen.


 

Het resultaat. Toen ik het resultaat af had, had ik zo iets van wat moet ik hier mee. Ik vond het erg leuk om te maken maar ja wat was het nou? ( Dat is mijn tik, alles wat ik maak moet wel bruikbaar zijn en dat was dit dus niet.) Maar ik heb hem toch op de tv meubel gezet. Hij heeft nu zo'n dik twee weken bij ons op de tv meubel gestaan en ik krijg er toch wel complimenten op. Dus ik moet mijn tik maar eens afleren want helaas, hoeft ook niet alles bruikbaar te zijn.